Jandarmeria Română scoate la concurs 151 de posturi: Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarm FOTO Facebook

Jandarmeria va scoate la concurs, din luna ianuarie, 151 de posturi. "Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm", este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook, pentru cei interesaţi de un loc de muncă în Jandarmeria Română.

Jandarmeria transmite, într-un comunicat de presă, că pentru reducerea deficitului de personal, instituţia va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante - 51 de posturi de ofiţer, 61  deposturi de subofiţer şi 39 de posturi alocate pentru personalul contractual.

Pe pagina de Facebook, Jandarmeria le transmite celor interesaţi că pot deveni jandarmi indiferent dacă sunt dinamovişti, stelişti sau ţin cu Viitorul.

"Pentru unul dintre “fanii”noştri, anul acesta a adus schimbări importante de percepţie. Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepţia s-a mai îmbunătăţit. Evident că-l vom susţine şi-i vom răspunde la întrebare. Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofiţer, subofiţer şi personal contractual. Aşadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!", este mesajul postat sâmbătă de Jandarmeria Română.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite