ISU: Posturi medicale avansate pentru bolnavii COVID-19, amplasate în incinta a două spitale de urgenţă din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine:ISU B-IF
Imagine:ISU B-IF

Două posturi medicale avansate pentru pacienţii COVID-19 au fost amplasate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISU B-IF) în Bucureşti, unul în curtea Spitalului Universitar de Urgenţă, iar altul în incinta Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”.

„Pentru a veni în sprijinul unităţilor spitaliceşti din Bucureşti, pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacităţii de preluare şi îngrijire a pacienţilor, ISU B-IF a amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a spitalelor Universitar de Urgenţă şi Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon”, transmite ISU B-IF.

Potrivit sursei citate, măsura este necesară în contextul creşterii progresive a incidenţei cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei.

ISUBIF 2

„Compartimentarea interioară include zona de triaj şi zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare şi încălzire”, arată ISU B-IF.

Joi, în Bucureşti au fost înregistrate nu mai puţin de 1.129 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, în acest moment aici totalul persoanelor infectate fiind de 34.247.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că sunt 368 de localităţi au depăşit 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

„Avem 368 de localităţi care au depăşit rata de 3 la mie şi unde au fost dispuse măsurile stabilite de Guvern. Masca obligatorie în spaţiile deschise, închiderea cinematografelor”, a afirmat Arafat, pecizând că astăzi sunt cu 15 localităţi mai mult decât ieri.

ISUBIF 3
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite