Ioana Mihăilă, după ce s-a depăşit pragul de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore: Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l depăşim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
100.454 de persoane au fost vaccinate în cursul zilei de joi
100.454 de persoane au fost vaccinate în cursul zilei de joi

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri, că s-a dorit depăşirea pragului de 100.000 de persoane vaccinate în 24 de ore şi se doreşte menţinerea acestui ritm susţinut şi chiar depăşirea lui. Potrivit ministrului, doar vaccinarea poate asigura revenirea la viaţa de dinainte de pandemie.

”Vestea bună este că ieri u fost un pic peste 100.000 de persoane vaccinate. Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem şi, de ce nu, dorim să-l depăşim. Acest ritm susţinut de vaccinare a fost atins prin forturi combinate ale personalului medical, căruia ţin să-i mulţimesc că, după acest efort pe care l-a depus în spitale, continuă să facă eforturi şi să vină să vaccineze, este rezultatul dorinţei voastre de a veni să vă vaccinaţi şi în colaborare cu autorităţile locale acum sunt din ce în ce mai multe posibilităţi de vaccinare”, a declarat, vineri, la Timişoara, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătăţii  apreciat că există toate ”premisele care ne arată că ritmul de vaccinare poate fi susţinut şi crescut şi cu ajutorul lui vom putem reveni la viaţa de dinainte de pandemie cât de curând”.

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi că, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 100.454 de persoane.

”Am promis, am făcut! România, hai că se poate!”, a adăugat şeful Guvernului.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a precizat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 111 reacţii adverse, alte 150 de reacţii fiind în curs de investigare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite