Ioan Oltean: PD exclude orice alianţă preelectorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PD Ioan Oltean a declarat sâmbătă la Suceava că 'este exclusă orice alianţă preelectorală' a democraţilor şi că PD nu se asociază cu nicio formaţiune politică pentru

Vicepreşedintele PD Ioan Oltean a declarat sâmbătă la Suceava că 'este exclusă orice alianţă preelectorală' a democraţilor şi că PD nu se asociază cu nicio formaţiune politică pentru o nouă formulă guvernamentală.

Oltean a precizat că PD nu va susţine niciun guvern minoritar şi că se va asocia la guvernare doar după alegeri.

Viceliderul democrat a spus că partidul din care face parte nu are în vedere decât colaborări parlamentare, inclusiv cu PSD, 'doar pentru realizarea obiectivelor preşedintelui României Traian Băsescu'.

Referindu-se la PLD, Oltean a spus că democraţii au avut cu această formaţiune politică doar o 'colaborare punctuală ce a vizat referendumul', iar pe viitor aceasta se va regăsi doar în acţiunile parlamentare ce privesc legile de interes naţional, excluzându-se orice fel de alianţă cu PLD până la alegeri.

'Dacă polul de centru dreapta presupune o alianţă preelectorală atunci vă asigur că nu va fi niciun pol', a conchis Oltean referindu-se la o eventuală alianţă cu PLD în acest sens.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite