Investiţii în cercetare la Universitatea "Babeş-Bolyai"

Universitatea "Babeş-Bolyai" a integrat, recent, Centrul de Cercetări Biologice din Jibou (judeţul Sălaj), împreună cu cele 35 de hectare de teren şi cu facilităţile aferente - laboratoare de

Universitatea "Babeş-Bolyai" a integrat, recent, Centrul de Cercetări Biologice din Jibou (judeţul Sălaj), împreună cu cele 35 de hectare de teren şi cu facilităţile aferente - laboratoare de cercetare, spaţii didactice, spaţii de cazare etc. În cadrul Centrului de Cercetări Biologice, universitatea va desfăşura un amplu program de studii şi cercetări de mediu (masterat şi doctorat), în cooperare cu universităţi din Ungaria, Ucraina, Slovacia sau Austria. De asemenea, cu aprobarea Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Institutul de Chimie "Raluca Rîpan" din Cluj-Napoca a trecut şi el în componenţa Universităţii "Babeş-Bolyai, în cadrul institutului urmând să se desfăşoare programe complexe de ingineria mediului şi de cercetare în chimie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: