Incendiu Timişoara: Amendă de 5.000 de lei pentru exploatarea instalaţiei electrice în condiţii necorespunzătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş anunţă că inspectorii de prevenire au dat o amendă în valoare de 5.000 de lei în urma incendiului izbucnit la o fabrică din Timişoara, pentru exploatarea instalaţiei electrice şi echipamente în condiţii necorespunzătoare, anunţă news.ro.

  "Au ars materialele combustibile ale conductorilor electrici şi s-a deteriorat o ţeavă ce transporta agent termic", a transmis, miercuri seară, ISU Timiş. 

Conform sursei citate, nu au fost înregistrate victime. 

"În urma incendiului, inspectorii din cadrul inspecţiei de prevenire au aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 lei pentru exploatarea instalaţiei electrice şi echipamente în condiţii necorespunzătoare care au condus la producerea unui incendiu", a precizat sursa citată.

Incendiul a izbucnit, miercuri, în subsolul unei fabrici din Timişoara, peste 600 de persoane fiind evacuate din două hale.

”În data de 16.06.2021, la ora 16.33 am fost anunţaţi prin SNAU 112 despre producerea unui incendiu în subsolul unei hale de producţie şi depozitare produse finite elemente automotive la un operator economic de pe strada Siemens, Timisoara. În urma informaţiilor primite, s-a dispus alertarea Detaşamentului 1 si 2 Timisoara care s-au deplasat la locul intervenţiei cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi autoscara S42 din cadrul Detaşamentului 2”, arăta ISU Timiş.

Din primele informaţii, s-au autoevacuat 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite