"Ies din training şi intru în consultanţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"La 48 de ani mi-am propus să mă retrag din businessul Ascendis", povesteşte cu zâmbetul pe buze Adrian Stanciu, partener în cadrul companiei încă din 2001. Stanciu a ales să se retragă din

"La 48 de ani mi-am propus să mă retrag din businessul Ascendis", povesteşte cu zâmbetul pe buze Adrian Stanciu, partener în cadrul companiei încă din 2001. Stanciu a ales să se retragă din poziţia de partener al Ascendis şi să se orienteze către proiecte mai mici, unde poate aduce un plus de valoare.

Ascendis, lider în domeniul de training din ţara noastră, a fost înfiinţată în 1997, iar din anul 2000 a fost preluată şi dezvoltată de Adrian Stanciu şi Costea Dumitrescu. Compania a atins anul trecut o cifră de afaceri de trei milioane de euro, iar ţinta pentru anul în curs este creşterea cu un milion de euro.
Adevărul: Prin Ascendis, numele dumneavoastră a devenit unul de referinţă pentru consultanţa de afaceri. De ce ieşiţi din acest business?

Adrian Stanciu: Nu se poate spune că renunţ la toată activitatea pe care am avut-o la Ascendis. Ies din domeniul de training în care am activat şi mă îndrept către partea de consultanţă.

- De ce acum?


Mi-am propus ca la 48 de ani să nu mai fiu partener la Ascendis (râde). Şi asta pentru că nu pot sta o perioadă foarte lungă de timp într-un loc. Am nevoie de noi provocări unde să îmi aduc contribuţia în dezvoltarea unei alte linii de business.

- Despre ce este vorba?


M-am retras din poziţia de partener în Ascendis şi mă voi axa cu precădere spre businessul de consultanţă. Este vorba despre Human Synergistics International, unul dintre partenerii Ascendis, lider mondial în cercetarea, conceperea şi publicarea de instrumente psihometrice valide care măsoară eficacitatea la nivel de individ, de grup şi de organizaţie.

- Care va fi rolul dumneavoastră în această nouă structură?


Voi încerca să realizez ceea ce am făcut şi la Ascendis, companie ce a ajuns la o dimensiune importantă din punct de vedere al cifrei de afaceri şi al recunoaşterii în piaţă, din punct de vedere al serviciilor oferite. În cadrul Human Synergistics mă voi ocupa de proiecte mici, la care voi încerca să aduc un plus de valoare.

Noi parteneri la Ascendis

Ruxandra Milca: partener şi trainer manager. Din acest an conduce divizia de training a companiei. Are experienţă peste şapte ani în constultanţă şi training în vânzări

Florin Rădulescu: este alături de Ascendis din 2002, având poziţia de consultant asociat, având experienţă de 11 ani în livrări de cursuri pentru adulţi


Andrei Goşu: ocupă din acest an poziţia de director general Ascendis Consulting. Printre responsabilităţile sale se numără creşterea cifrei de afaceri şi a profitului, câştigarea de noi clienţi, creşterea echipei cu noi consultanţi. Colaborarea cu Ascendis a început în 2005 cu programe dedicate îmbunătăţirii abilităţilor de vânzări


Marius Opriş: se ocupă de dezvoltarea diviziei de învăţare experienţială. Obiectivul său este afirmarea Ascendis ca unul dintre cele mai importante centre de know-how la nivel european în acest domeniu.
Sorin Păun: ocupă poziţia de director general Ascendis Experiential şi conduce, din iunie 2006, divizia de Experiential Learning şi Teambilding. Are experienţă de şase ani în afaceri de peste patru ani în consultanţă de resurse umane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite