Hunedoara: 15.000 de cărţi „Adevărul” vândute la Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 60 de edituri au participat la ediţia din acest an a târgului de la Timişoara, la care cărţile „Adevărul” au avut un real succes.

Editurile participante la Târgul Gaudeamus au oferit timişorenilor cele mai noi apariţii, concursuri de lectură, reduceri şi lansări de carte. Pe lângă toate acestea, iubitorii de carte au avut parte de reduceri de preţ până la 50 %, dar şi ediţii de colecţie şi produse multimedia. O altă surpriză a târgului a fost alegerea Miss Lectura. Un juriu secret analizează doamnele şi domnişoarele care vizitează târgul de carte, iar astăzi seară se alege câştigătoarea.

„Se iau în considerare expresivitatea şi inteligenţa privirii, calităţi puţin urmărite la alte concursuri”, a spus directorul târgului Gaudeamus, Vlad Epstein. Timişorenii care nu au ajuns să cumpere cărţile „Adevărul” împreună cu ziarul au avut ocazia să îşi completeze colecţia, dar şi să cumpere cărţile în avans pentru că volumul doi din „Idiotul”, care apare joia viitoare, a fost pus în vânzare din această săptămână.

Colecţia „Adevărul”, vedeta târgului

„În fiecare zi s-au vândut peste 3.000 de cărţi «Adevărul»”, a spus şeful Biroului Livrare Carte, al Diviziei de Carte Adevărul Holding, Alexandru Filcu.

Cititorii au cumpărat cărţile „Adevărul” şi cu geamantanul. „Eu nu am cumpărat primele 17 volume şi acum am avut ocazia să le iau toate. Vreau să am o bibliotecă frumoasă şi să citesc cărţile pe care nu am reuşit să le citesc”, a spus Radu Corb, un inginer din Timişoara. Cărţile „Adevărul” pot fi cumpărate în continuare de la sediul Adevărul Holding din Timişoara, de pe strada Mercy, numărul 3.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite