HARTA PENSIONARILOR! Criza ne-a adus inca 40.000 de pensionari. Vezi in ce judete a crescut/scazut numarul pensionarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionarii au fost intotdeauna o categorie extrem de urgisita, indiferent de vremurile pe care le traim. Fie ca eram intr-un avant economic accelerat, fie ca traversam o recesiune, pensionarii au avut intotdeauna de suferit.

Pensionari

Parca pensia nu ajunge niciodata! Si parca guvernele nu au niciodata suficienti bani pentru a mari pensiile! Iar cand numarul pensionarilor este intr-o permanenta crestere, parca presiunile sunt si mai mari.

Iar Romania traverseaza in prezent chiar un astfel de moment. De cand a debutat criza (inceputul anului 2009) si pana in prezent (inceputul anului 2012), numarul pensionarilor a crescut in Romania.

Si exact acest este subiectul acestei analize: va aratam in ce judete a cresut numarul pensionarilor si unde s-a diminuat.

In cei trei ani de criza! Va aratam cum a evoluat harta pensionarilor din Romania.

Citește aici analiza econtext în întregime: HARTA PENSIONARILOR! Criza ne-a adus inca 40.000 de pensionari. Vezi in ce judete a crescut/scazut numarul pensionarilor

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite