Hanul lui Manuc din Capitală, transformat în centru de vaccinare. Cine poate fi vaccinat aici de către specialiştii Spitalului Universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidenţiale şi persoane nedeplasabile, la domiciliu.
Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidenţiale şi persoane nedeplasabile, la domiciliu.

O echipa mobilă de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a mers luni la Hanul lui Manuc pentru a vaccina angajaţi din domeniul restaurantelor şi hotelier. Angajaţii sunt vaccinaţi într-un spaţiu special amenajat şi sunt imunizate 30 de persoane pe oră.

Acţiunea va continua şi zilele următoare, au anunţat reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă, printr-o postare pe pagina de Facebook. 

"Ne bucură faptul că echipele medicale de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt implicate în procesul de vaccinare a angajaţilor din industria HoReCa. Echipele mobile de vaccinare de la SUUB au imunizat până acum sute de persoane din centrele rezidenţiale şi persoane nedeplasabile, la domiciliu. În tot acest timp, vaccinarea continuă şi la Centrul din cadrul spitalului Universitar, vaccinarea fiind cea mai importanta armă în lupta cu acest virus ciudat", a declarat Prof. Univ. Dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite