Hackerul „Micul Fum“, scos din reţea

Hackerul „Micul Fum“, scos din reţea

Marcel Lehel Lazăr a fost adus ieri în Capitală pentru audieri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti au descins ieri-dimineaţă în localitatea Păuliş din judeţul Arad, pentru a-l prinde pe hackerul autointitulat „Micul Fum", cel care a spart adresele de e-mail ale mai multor vedete de televiziune. Suspectul reţinut este Marcel Lehel Lazăr, în vârstă de 40 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Micul Fum" a devenit celebru după ce, la jumătatea lunii trecute, a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora. Hackerul a prejudiciat nume importante ale televiziunii Pro Tv, precum Corina Caragea, Roxana Ciuhulescu şi Dragoş Moştenescu. Fotografii în ipostaze fierbinţi, discuţii de pe messenger, e-mailuri ale vedetelor, toate au fost postate pe pagina de Facebook a lui Marcel Lehel Lazăr.

Hackerul a fost adus ieri la Bucureşti şi audiat. El a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, modificare fără drept şi restricţionarea accesului la date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei.Procurorii DIICOT au efectuat şi o percheziţie la domiciliul hackerului din Arad, de unde au ridicat sistemele informatice utilizate în activitatea infracţională şi alte probe. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: