Gypsanu, bătăuşul cu 10 la purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul morţii sportivului american a fost un elev cuminte, dar mediocru.

Ionuţ Tănăsoaia, zis Gypsanu (25 de ani), tânărul anchetat pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul baschetbalistului american decedat săptămâna trecută într-un club din Giurgiu, a repetat clasa a V-a. Majoritatea mediilor obţinute în ciclul gimnazial, ultima formă de învăţământ urmată de Tănăsoaia, au fost de 5 şi de 6. La o singură „materie" a excelat în cei opt ani de şcoală: la purtare. Aici a primit numai medii de 10.

Fiii lui Butoane, elevi-problemă

Foştii săi colegi de la Şcoala „Emil Gulian" din Giurgiu îl descriu drept plăpând, liniştit şi cu rezultate proaste la învăţătură. Ionuţ Tănăsoaia a repetat clasa a V-a, apoi a rămas corigent în mai multe rânduri la diferite materii. Gypsy a terminat totuşi opt clase în forţă „reuşind" să promoveze în ultimul an de studii. Reporterii „Adevărul" au încercat să afle şi „parcursul" din liceu al tânărului, însă acesta a fost de negăsit la Inspectoratul Şcolar şi la liceele şi şcolile de arte şi meserii din oraş, cel mai probabil acesta abandonând studiile după absolvirea celor opt clase.

Legăturile dintre Ionuţ Tănăsoaia şi Florin „Floricel" Grecu (26 de ani), fiul mijlociu al lui Butoane, se pare că s-au sudat încă din clasele primare, cei doi învăţând la aceeaşi şcoală. Dacă Gipsy a fost  descris drept „cuminte", Florin Grecu era un adevărat coşmar pentru profesori, care îl prindeau aproape de fiecare dată în vestiarul fetelor sau în toaleta acestora. Florin Grecu nu a repetat vreun an, însă la purtare a avut o singură dată media 10, în clasa I. Gypsy îl cunoştea şi pe Sorin Grecu, fratele cel mic al lui Floricel. În ciuda faptului că avea note relativ bune, începând cu clasa a V-a, acesta din urmă a rămas de două ori repetent din cauza absenţelor, abandonând şcoala în 2001.

Amantă de interlop, motiv de scandal

Din ultimele date ale anchetei, se pare că scandalul din clubul Emotione ar fi pornit nu de la eleva de clasa a XI-a, ci de la o altă blondă misterioasă. Aceasta a dansat pe ring cu baschetbalistul american Chauncey Hardy, cei doi fiind, se pare, cunoştinţe mai vechi. Despre ea se spune că este amanta unuia dintre interlopi şi că ar fi prostituată, aducându-i acestuia bani din serviciile prestate. Mai mult, se zvoneşte că blonda şi-ar fi sfidat „peştele" şi amantul în acelaşi timp, părăsindu-l pentru jucătorul american. „Ştiu că una dintre blonde ar fi dată la produs de cei din clanul Butoane. Am văzut-o că a dansat cu americanul şi i-a deranjat pe cei cu care fata aceasta era în club", ne-a declarat un tânăr care a fost în club în seara tragicului eveniment.

Medicii, cercetaţi pentru ucidere din culpă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu s-au sesizat din oficiu. Printr-un comunicat remis presei se arată că medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă în cazul baschetbalistului american Chauncey Hardy.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite