Guvernul adoptă strategia de vaccinare anti-COVID

Guvernul adoptă strategia de vaccinare
anti-COVID

Nelu Tătaru şi Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul are pe ordinea de zi a şedinţei de vineri, pe lista suplimentară, o hotărâre privind strategia de vaccinare anti-COVID, a anunţat ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avem o hotărâre de Guvern cu strategia de vaccinare, intră pe lista suplimentară”, a spus Nelu Tătaru.

De altfel, preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joia viitoare CSAT, în sistem videoconferinţă, pe ordinea de zi fiind inclusă şi tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România, după cum a anunţat Administraţia Prezidenţială.

 „S-a decis ca această strategie de vaccinare să fie discutată şi aprobată în Guvern în prima şedinţă, care probabil va avea loc în această săptămână, vineri, iar săptămâna viitoare aceeaşi strategie să fie luată în discuţie în CSAT”, declara Klaus Iohannis zilele trecute, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

El a precizat că, după ce documentul va fi aprobat în Guvern, va fi făcut public şi o perioadă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii vor explica întreaga campanie.

Preşedintele şi-a exprimat speranţa că, în momentul în care vor exista date concludente referitoare la vaccinare, scepticismul cu privire la vaccinul anti-COVID va scădea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările