Grav accident de circulaţie în Capitală: coliziune cu şase maşini, o persoană a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi ate două au fost rănite grav, luni după-amiază, după ce o dubă, un camion şi cinci maşini s-au ciocnit între ele, în zona Spitalului "Sfântul Ioan" din Capitală, victimele fiind încă prinse în maşini, au declarat surse judiciare.

În urma impactului, o persoană şi-a rupt un picior, o alta are fractură de antebraţ, iar una din victime este inconştientă, au declarat sursele citate pentru Mediafax.

Mai citiţi şi:

VIDEO: Hummerul lui Liviu Guţă, avariat într-un accident rutier în care au fost implicate patru maşini 

Accident teribil în Sibiu: 4 răniţi, între care şi o fetiţă de 4 ani, sunt la spital

Un bărbat a murit, iar soţia lui este grav rănită, în urma unui accident din Capitală

UPDATE 17.40 Traficul rutier este blocat total şi deviat, în zona accidentului petrecut luni după-amiază, în faţa Spitalului "Sfântul Ioan" din Capitală, la intersecţia străzilor Vitan-Bârzeşti şi Iliceanu, în vreme ce echipajele de ambulanţă au identificat alţi trei răniţi grav.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, luni, că traficul este complet blocat în zonă, pe ambele sensuri, iar poliţiştii rutieri deviază maşinile pe alte artere de circulaţie.

Ciocan a mai spus că persoana decedată se afla într-un autoturism Matiz, care s-a ciocnit cu o cisternă cu beton şi alte patru autovehicule.

La faţa locului au fost trimise echipaje de descarcerare, ambulanţe şi două echipaje de prim-ajutor.

Sursele citate au precizat că în zona accidentului au avut loc şi scurgeri de combustibil de la autoturismele care s-au ciocnit, astfel că a fost trimisă la faţa locului o maşină cu apă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite