Galben, din respect pentru cei care luptă împotriva cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 2 octombrie, pentru a şaptea oară consecutiv, în cadrul campaniei Ziua Supravieţuirii – Ziua Galbenă, Asociaţia Little People România vine cu propunerea de a purta galben, în semn de solidaritate faţă de cei care au învins după lupta împotriva bolii.

Katie şi Shajjad Rizvi au fondat Asociaţia Little People, în 1996, în Cluj. De atunci, pregătesc în fiecare zi, cu ajutorul voluntarilor şi al coordonatorilor, activităţi pentru copiii şi adolescenţii internaţi la secţia de Oncopediatrie din cadrul Institutului Oncologic „I. Chiricuţă“. În prezent, asociaţia îşi desfăşoară activitatea în două spitale din Cluj,  în trei instituţii din Bucureşti, precum şi în câte un spital din Iaşi şi Timişoara. Din 2014, au început programul de sprijin psiho-social „Nu mi-e frică“ în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş. 

Fotografiile celor care vor purta galben pot fi trimise pe pagina de facebook a asociaţiei: www.facebook.com/LittlePeopleRomania. La nivel naţional, o serie de acţiuni dedicate acestei zile vor fi pregătite atât în secţiile de oncopediatrie în care asociaţia îşi desfăşoară zilnic activitatea, cât şi în comunitate (şcoli, grădiniţe, companii, centre comerciale). 

Asociaţia Little People va pregăti standuri cu bandane, brăţări şi insigne galbene:

Timişoara – 01 şi 02 octombrie, Iulius Mall, între 11:00 - 20:00

Târgu Mureş - 01 şi 02 octombrie, Promenada Mall, între 11:00 - 19:00

Iaşi - 01 şi 2 octombrie, Palas Mall, între 11:00 - 19:00

Bucureşti - 02 octombrie, Sun Plaza, între 12:00 - 18:00

Cluj-Napoca - 01 octombrie, Iulius Mall, între 11:00 - 19:00

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite