Gala Prieteniei 2018: zeci de olimpici, premiaţi de Simona Halep şi Nadia Comăneci

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gala Prieteniei Magna Cum Laude a ajuns la cea de-a 17-a ediţie
Gala Prieteniei Magna Cum Laude a ajuns la cea de-a 17-a ediţie

Parlamentul României a găzduit marţi, 4 decembrie, Gala Prieteniei Magna Cum Laude, aprinzând pentru a 17-a oară luminile de Hanuca şi de Crăciun, în cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor 80 de olimpici naţionali ai Complexului Educaţional Laude-Reut.

80 de olimpici ai Complexului Educaţional Lauder-Reut au fost premiaţi într-o ediţie specială, care marchează Centenarul Marii Uniri şi 70 de ani de la înfiinţarea statului Israel.

Evenimentul a avut loc în Sala de Recepţie a Palatului Parlamentului şi a fost organizat de Fundaţiei Magna cum Laude-Reut, cu sprijinul Camerei Deputaţilor, al Ambasadei Israelului în România şi al Primăriei Sectorului 3. 

Evenimentul a fost difuzat în direct de TVR. 

Candelabrul de Hanuka a fost aprins de dr. Herman Berkovits, consul onorific al României în Israel şi medic personal al prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu.

Premiiile celor 80 de olimpici internaţionali şi naţionali ai Complexului Educaţional Lauder Reur au fost înmânate de Simona Halep şi Nadia Comăneci, în prezenţa a peste peste 500 de invitaţi, personalităţi ale lumii politice şi diplomatice, reprezentanţi ai instituţiilor de stat şi ai ambasadelor străine la Bucureşti, lideri ai corporaţiilor şi oameni de afaceri.

Gazdele serii au fost Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel în România, Sergiu Cristian Manea, CEO BCR, sponsorul strategic al evenimentului şi Tova Ben Nuncherbis, preşedintele Fundaţiei Magna cum Laude-Reut şi al Complexului Educaţional Laude-Reut, iniţiatoarea şi promotoarea acestui eveniment în România.

Invitaţii au avut parte şi de un program artistic susţinut de elevii Complexului Educaţional Laude-Reut şi momente muzicale speciale în interpretarea artistului israelian Shlomo Josefsohn. 

Gala Prieteniei este un eveniment de strângere de fonduri destinate educaţiei de excelenţă căreia numele Laude-Reut îi este sinonim în peste cele două decenii de existenţă cu care se mândreşte pe plan naţional şi internaţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite