Fratii-escroci Sovu, capturati la Budapesta

Fratii Sovu, doi escroci care au comis zeci de fraude pe Internet, pagubind numeroase firme americane, australiene si canadiene, au fost capturati la Budapesta, la mai bine de un an dupa ce au fost

Fratii Sovu, doi escroci care au comis zeci de fraude pe Internet, pagubind numeroase firme americane, australiene si canadiene, au fost capturati la Budapesta, la mai bine de un an dupa ce au fost dati in urmarire generala si internationala. Pasionati de motociclism si sporturi extreme, Alexandru si Dan Sovu, impreuna cu prietena si complicea lor, Iulia Ixari, au fost extradati in urma cu cateva zile, cu sprijinul Interpol. Cei trei sunt acuzati de inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, fals privind identitatea, uz de fals si efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos. In perioada 2000-2002, fratii Sovu au lansat mai multe comenzi pe Internet, la magazine on-line din strainatate, cumparand bunuri prin folosirea frauduloasa a unor numere de carti de credit care nu le apartineau. In locuintele lor au fost gasite, la perchezitie, componente de calculator, statii de emisie-receptie, aparate foto digitale, piese pentru motociclete de curse, accesorii de protectie utilizate in motociclismul sportiv. Escrocii foloseau carti de identitate contrafacute cu ajutorul unui aparat de plastifiere, una avand aplicata fotografia Iuliei Ixari. Ofiteri ai DGCCOA si FBI au colaborat pentru probarea infractiunilor comise de fratii Sovu, acuzati, acum, de fraude de 50.000 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările