Fratele lui Radu Mazăre: „Avocaţii au decis să sesizeze autorităţile franceze despre abuzul celor din Madagascar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevarul
FOTO: Adevarul

Avocaţii lui Radu Mazăre au sesizat autorităţile franceze despre un presupus abuz la care ar fi fost supus fostul primar al Constanţei, având în vedere că decizia extrădării nu a fost luată de un judecător, a precizat fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre.

Avocaţii lui Radu Mazăre, aflat în procedură de extrădare din Madagascar, au sesizat autorităţile franceze despre un presupus abuz la care fostul primar al Constanţei a fost supus, având în vedere că decizia extrădării nu a fost luată de un judecător, a precizat Mihai Mazăre, conform mediafax.ro.

„Avocaţii lui din Franţa, când au constatat în această dimineaţa abuzul care i s-a făcut de către autorităţile din Madagscar, au decis să sesizeze autorităţile franceze despre acest lucru. Nu ştim dacă acest lucru va avea ca rezultat oprirea tranzitării lui prin Franţa sau alte consecinţe juridice. Este acţiunea lor, conform legislaţiei franceze. Nu a cerut Radu Mazare azil politic în Franţa", a declarat, Mihai Mazăre.

Aeronava cu care este adus în ţară fostul edil are escală la Paris unde de altfel a ajuns deja.

Fostul primar al Constanţei va sosi pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, luni seară, la ora 20.10.

Potrivit procedurilor, după ce este adus în ţară, fostul primar trebuie încarcerat şi apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite