FOTO Protestatar „doborât“ cu laxativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a pus pe jar, ieri, timp de şase ore, ambulanţa, pompierii, jandarmii şi poliţiştii din Bucureşti după ce s-a urcat pe un stâlp de lângă Palatul Cotroceni, ca să protesteze.

 Pistolarul care s-a cocoţat pe stâlpul de la Cotroceni a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia"

După ce s-a legat cu câteva funii în jurul gâtului, Neculai Stancu (27 de ani) a început să strige: „Să vină preşedintele României, altfel mă împuşc!".

Traficul rutier a fost blocat în momentul în care bărbatul a început să agite de la înălţime un pistol cu bile din plastic. Pompierii au adus o maşină dotată cu o scară specială, care a fost ridicată până la tânărul nemulţumit. „Cinci negociatori au fost aduşi să discute cu el", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Click pe fotografii pentru a vedea imagini de la protest



Ca să fie cât mai convingător, el a afişat şi o pânză pe care scria „Nu există drepturile omului în România. Vă rog să îmi daţi dreptul la moarte". Aproape şase ore a stat bărbatul la înălţime, timp în care a băut un ceai, iar când a început să plouă , a acceptat să coboare. Potrivit Realitatea TV, protestatarului i s-ar fi pus laxative în băutură.

Neculai Stancu a mai ameninţat şi în urmă cu două luni că se sinucide, tot de pe un stâlp de lângă Cotroceni. Şi atunci a coborât tot după şase ore. Revendicările lui sunt însă neclare. El susţine că a fost neîndreptăţit în cazul unui proces pe care l-a avut împotriva firmei la care a muncit, dar reclamă şi faptul că a fost evacuat din casă. 

image
image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite