Fostul senator Nistor Badiceanu - decedat intr-un accident rutier

Fostul senator Nistor Badiceanu, 77 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 55 de ani, au fost, ieri, victime ale unui accident rutier, petrecut pe DN 7 (E 68), in apropiere de Arad. Fostul


Fostul senator Nistor Badiceanu, 77 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 55 de ani, au fost, ieri, victime ale unui accident rutier, petrecut pe DN 7 (E 68), in apropiere de Arad. Fostul parlamentar se afla la volanul autoturismului personal, o Dacie Nova. El s-a angajat intr-o depasire neregulamentara. In momentul in care a patruns pe contrasens, a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism. In urma impactului, ocupantii Daciei Nova, respectiv fostul senator si sotia acestuia, au decedat pe loc. Soferul celuilalt autoturism implicat in accident a suferit rani grave. Cercetarile in cauza sunt continuate de ofiteri ai Serviciului Politiei Rutiere al IPJ Arad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: