Fostul rector al ASE, Paul Bran, a murit de inimă rea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rector al Academiei de Studii Economice din Bucureşti în perioada 1996-2004, prof.univ.dr. Paul Bran a murit, ieri, în timpul examenului de admitere organizat în cadrul universităţii.

Rector al Academiei de Studii Economice din Bucureşti în perioada 1996-2004, prof.univ.dr. Paul Bran a murit, ieri, în timpul examenului de admitere organizat în cadrul universităţii. "Profesorul Bran, în vârstă de 65 de ani, era preşedintele Comisiei de elaborare a subiectelor pentru admiterea în anul I. Dumnealui traversa pasarela care face legătura între două corpuri de clădire şi, pe fondul oboselii, al responsabilităţii, al căldurii, la jumătatea acesteia s-a prăbuşit. Pentru că fusese construită în timpul mandatului său, studenţii numeau pasarela cu pricina
Pasul Bran
... Au fost chemaţi imediat medicii de la cabinetul medical, special organizat în universitate, cu ocazia admiterii, şi domnul profesor a fost transportat, ulterior, cu Salvarea la Spitalul Universitar, unde s-a constatat decesul. Este o pierdere importantă pentru universitatea noastră", ne-a declarat actualul rector al ASE, Ion Gheorghe Roşca. Potrivit conf.dr. Gheorghe Iana de la Spitalul Universitar, profesorul Bran a murit ca urmare a unui stop cardiorespirator. Profesorul Bran a avut, cu puţin timp înainte de a se prăbuşi pe pasarelă, o discuţie cu mama unui candidat la admitere care i-a reclamat faptul că s-au ştiut subiectele la Contabilitate: "I-am spus rectorului Roşca şi acestui profesor pe care îl chemase rectorul la discuţii exact ce îmi povestise fiul meu: că, înaintea examenului la contabilitate, printre candidaţii care se pregăteau să intre, circula o foaie cu subiecte. Acelea au fost şi subiectele care s-au dat", ne-a spus Daiana Druţă, mama care vorbeşte despre o potenţială fraudă la examenul de admitere de la ASE.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite