Focar de infecţie la Spitalul Universitar din Bucureşti: 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au anunţat, luni seara că, în ultimele două săptămâni, la Spitalul Universitar de Urgenţe din Capitală nu mai puţin de 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi au fost infectaţi cu noul coronavirus.

„La nivelul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, din data de 22 martie până în prezent, au fost identificate pozitiv la testul pentru noul coronavirus (COVID-19) 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi. În ultimele 3 zile au fost confirmate pozitiv 2 cadre medicale şi un pacient, conform raportării managerului Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti”, a transmis luni Grupul de Comunicare Strategică.

Luni, bilanţul deceselor în rândul pacienţilro infectaţi cu noul coronavirus a ajuns la 168.

Bilanţul total al persoanelor infectate cu noul coroanvirus a ajuns luni la 4.057 de cazuri după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 193 de cazuri noi. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate şi externate. La secţiile de terapie intensivă în acest moment, sunt internaţi 179 de pacienţi. Cele mai multe cazuri se înregistrează la Suceava, 1228.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite