Florin Calinescu - noul prezentator al "Procesului Etapei" la Pro TV

Florin Calinescu este noul prezentator al emisiunii "Procesul Etapei" la Pro TV. Charismaticul teleast va pune la stalpul ironiei fascinantele realitati fotbalistice ale campionatului intern. Si nu


Florin Calinescu este noul prezentator al emisiunii "Procesul Etapei" la Pro TV. Charismaticul teleast va pune la stalpul ironiei fascinantele realitati fotbalistice ale campionatului intern. Si nu numai... Telespectatorii se vor putea intalni cu Florin Calinescu incepand cu aceasta duminica, de la ora 23, cand va lua startul noul sezon de Proces. "Nu imi doresc sa fiu un Hagi. Nu vreau sa calific nationala. Mai degraba as fi in stare sa-mi dau, cu gratie si candoare, autogol dupa autogol. Ma inchipui un fel de Rica Raducanu si ma voi pune in pielea si imaginatia telespectatorului microbist. Curios pana in panzele albe, ritos si incapabil de false politeturi. Studioul "Procesului Etapei" nu va fi sala de ceai dansant, cum nu va fi nici un loc al scandalului, de care ne-am saturat cu totii. Raportul dintre analiza si bascalie va fi atent dozat de catre mine si echipa de productie", spune Calinescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: