Fanteziile unui ministru al Finanţelor care nu a aflat că România e în Uniunea Europeană

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru ani, ca student, pentru a mă întreţine, am luat doar joburile pe care colegii mei din Austria, Ungaria, Polonia sau chiar Turcia le refuzau, pentru că eu, român, nu aveam drept de muncă. Încă doi ani după, am muncit în Austria pe jumătate din cât ar fi trebuit să primesc. Pentru că eu, român, nu aveam drept de muncă.

Ani în şir, milioane de români alungaţi din ţară de sărăcia şi mizeria în care îi aduseseră politicienii hoţi şi proşti au lucrat la negru, fără asigurare de sănătate şi fără alte drepturi, doar pentru că veneau dintr-o ţară condusă de aceiaşi politicieni hoţi şi proşti.

Dreptul de muncă pentru români a fost acordat de ţările UE doar după mulţi ani, după negocieri lungi şi după umilinţele a milioane de români.

Ce i se năzare acum domnului Orlando Teodorovici? Să propună chiar el reinstituirea restricţiilor. Un ministru român, plătit din bani publici de români, vrea reinstituirea restricţiilor pentru români.

Nici nu mai ştii cum să comentezi prostiile şi nemerniciile care ies pe gura lor sau din parlament.

Oare cât îi va mai suporta acest popor?

„Capul plecat sabia nu îl taie?” Capul plecat niciodată nu va găsi drumul. Capul plecat niciodată nu merită respect şi niciodată nu îl va primi. Capul plecat nici nu mai trebuie să fie tăiat... i se mai pune doar un belciug în nas.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite