Extrădat din Anglia pentru că a furat 10 găini - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internă de astăzi scrie despre motivul unei extrădări din Marea Britanie, vedeta târgului de carte Gaudeamus sau vedeta incontestabilă în gastronomie, Jamie Oliver. Printre alte subiecte, internetul oferă informaţii medicale care pot cauza ipohondria, iar Phoenix repetă zi-lumină pentru spectacolul din 1 Decembrie.

Extrădat din Anglia pentru că a furat 10 găini. Cristian Şandru, din Paşcani, a fost repatriat de autorităţile britanice pentru a-şi ispăşi pedeapsa de trei ani de închisoare. Un tânăr de 28 de ani din Paşcani, judeţul Iaşi, a fost extrădat de autorităţile din Marea Britanie, după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare. Cristian Ionuţ Şandru a fost adus în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa de trei ani de închisoare, primită în anul 2004 pentru furtul a zece găini, scrie Evenimentul Zilei.

Herta Müller, vedeta de la Gaudeamus. Peste 100.000 de oameni au cumpărat sau au răsfoit cărţi de-a lungul celor cinci zile ale Târgului Gaudeamus. Ca la toate târgurile de carte de până acum, lumea s-a bulucit să-şi cumpere cărţi de la Gaudeamus în ziua de sâmbătă, zi liberă pentru cei mai mulţi dintre bucureşteni; motiv pentru care, de altfel, organizatorii au şi suplimentat, pentru sâmbătă, programul de vizitare: Târgul s-a deschis cu o oră mai devreme şi a tras “obloanele” târziu pe seară, la ora 20.00, notează Cotidianul.

Jamie Oliver, vedetă în bucătărie. Cu 15 ani de experienţă în domeniul gastronomiei de televiziune, show-urile lui difuzându-se în întreaga lume, cu 12 cărţi publicate, traduse în zeci de limbi, şi o mulţime de proiecte prin care schimbă alimentaţia oamenilor, Jamie Oliver este unul dintre cei mai populari bucătari ai momentului. O mulţime de oameni se inspiră din reţetele văzute în "The Naked Chef" sau gătesc urmând instrucţiunile din cărţile lui, de pe site-ul lui sau de pe i-Pod, scrie Jurnalul Naţional.

Cum te poţi îmbolnăvi de pe internet. Accesul rapid şi foarte uşor pe internet la informaţiile din domeniul medical ne pot face să devenim ipohondri şi să trăim cu frica permanentă că suferim de unele dintre cele mai cumplite boli, avertizează medicii citaţi de ediţia on-line a cotidianului Telegraph. Astfel, cercetătorii au ajuns să vorbească acum de un nou sindrom, şi anume "cyperhondria". Medicii susţin că uşurinţa cu care pot fi găsite pe internet tot felul de informaţii medicale nu este tocmai în beneficiul celor interesaţi de astfel de subiecte, potrivit Gândul.

Trupa Phoenix repetă zi-lumină pentru spectacolul din 1 Decembrie. Munca titanică pentru membrii trupei Phoenix, care pun la cale un spectacol excepţional, la Sala Palatului, de Ziua Naţională, sub titlul “Cei ce ne-au dat nume”. Pentru că sunt nişte perfecţionişti şi-şi doresc ca totul să iasă ca la carte, artiştii repeta zi lumina pentru concert. Programul, de la care nu se abat zilele acestea, începe la 10 dimineaţa şi se încheie în jurul orelor 3 sau 4, a doua zi dimineaţă. Singurele pauze sunt cele de masă sau acelea în care onorează invitaţiile la emisiuni TV, notează Gardianul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite