Eşti homosexual sau pesedist?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta-i dilema. Aşa curge dezbaterea publică. Dacă te duci la referendum eşti pesedist, dacă nu, homosexual. Cale de mijloc nu mai există. Pentru că România este patria lui „dacă nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră“.

Poziţionarea radicală se datorează, pasămite, importanţei subiectului. Pentru că, nu-i aşa, fiecare dintre noi am fost şocaţi de bătăile cu strigăte ale „prietenelor“ de la parter sau de cuplul de homosexuali leneşi de la patru, care nu fac nimic altceva cât e ziua de lungă decât să bea banii de alocaţie ai copiilor şi să fure florile din spatele blocului (deh, firi sensibile!). Clar, dintre toate problemele sociale ale României, asta-i cea mai presantă! Nu violenţa domestică, nu beţivii care-şi violează mamele sau copiii, nu felul în care sunt trataţi copiii orfani sau cei din familiile sărace, nu... Ăştia care fac sex altfel decât vrem noi sunt plaga care ne-a îmbolnăvit societatea.

Homosexualii sunt responsabili pentru că n-avem autostrăzi, iar WC-urile sunt în fundul curţii. Tot ei au „construit“ sistemul de sănătate şi, umblă vorba, aruncă noaptea borcane cu bacterii pe pereţii sălilor de operaţii de ajung oamenii la spital cu o gripă şi ies cu picioarele înainte. Homosexualii, se ştie, au inventat nepotismul (au familii mari, prin forţa lucrurilor) şi au infestat toate instituţiile cu proşti şi incompetenţi.

E timpul să punem piciorul prag! Acum vor să ne ia copiii!!! Ce, dvs. n-au încercat să vi-i ia? Încă! Sau poate nu ştiţi, dar tentative mârşave deja au avut loc. Ce dacă, în România, nici cuplurile hetero nu reuşesc să înfieze, în timp ce orfanii sunt terorizaţi şi subnutriţi prin tot felul de case ale groazei!? Dar dacă...? Asta ar fi de neînchipuit! Ce dacă problema, dacă asta este, ar putea fi rezolvată cu un simplu amendament la Legea Adopţiilor, care să interzică înfierea cuplurilor gay?

Ăştia trebuie stârpiţi, dom’le. Să rămână doar cu dreptul de a plăti taxe. Ba chiar să plătească mai mult, ca să-i putem răsplăti şi mai bine pe politicienii vigilenţi care, iată, au identificat prompt motivul pentru care trăim la coada Europei şi iau măsuri ferme ca să îndrepte lucrurile.

Pe partea cealaltă a baricadei, avem pesediştii. Altfel nu se explică decizia de a merge la vot. Numai un spălat pe creier poate alege să voteze un subiect pus, aşa cum a fost el pus, în dezbatere naţională. Dacă, prin absurd, eşti o persoană cu o educaţie religioasă care-şi trăieşte viaţa după aceste principii, atunci eşti clar pesedist şi-l venerezi, în secret, pe Dragnea!

Mai mult, în calitate de promotori ai liberului arbitru şi al dreptului celuilalt la opinie, e normal să-i stigmatizezi pe cei care nu gândesc ca tine, pentru că e binecunoscut că principiile se aplică numai când îţi convine.

Şi dat fiind că fenomenul depopulării României nu e nici el important, abia aştept rezultatul Referendumului. Să ştiu şi eu dacă rămân pe aici doar pesediştii sau doar homosexualii.

Observaţi, vă rog, cu discreţie, că n-am folosit în text termenul de lesbiene. Pentru că... hm, astea parcă ar merita o derogare, nu?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite