Eşti gay? Stai naibii acasă!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Te-ai crede în Rusia lui Putin. Ne aflăm însă fix în epicentrul civilizat al Bucureştilor în vara lui 2014, într-unul dintre cele mai scumpe săli de sport din Bucureşti. O ştiţi cu siguranţă, e locul unde un fost prim-ministru a fost fotografiat cam în fundul gol, pardon de expresie.

Loc occidental de altfel, cu respect pentru client – s-ar zice. Nu dacă eşti gay şi vii cu ai tăi copii la faţa locului. Ţi se atrage atenţia că eşti homosexual şi nu ai ce căuta acolo.

Te pui cu opinia omului, aflat acolo să îşi lucreze muşchii şi să nu fie deranjat de prezenţe indezirabile? Mesajul e fără echivoc, dublat de violenţă în faţa propriilor copiilor care au doar 3 ani. Mici, mici, dar suficient de mari pentru a pricepe fără umbră de îndoială că nu sunt bineveniţi. Ce să caute un homosexual într-o sală de sport? Cum îndrăzneşte dumnealui să facă sport acolo şi să utilizeze piscina, cu întreaga familie? Cum îndrăzneşte să aibă un partener de viaţă şi familie, denunţând stereotipul hedonismului iresponsabil?
 
Nu este primul incident de violenţă comis la World Class în ultimi ani. Managementul stabilimentului avea habar. Nu doar că nu îşi ia în serios serios clienţii agresaţi, dar îi apără pe agresori. Dumnealor, agresorii, au drepturi! Procedurile se modifică inept nu pentru a spori climatul de securitate al locului, dimpotrivă. După raportarea incidentelor, tatăl gay nu îşi mai poate schimba în vestiar copila de 3 ani. E trimis la closet. Curat murdar!

image
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite