Emil Boc: "Nu există niciun fel de problemă şi nu vom opri traficul aerian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu există nicio problemă în România de restricţii ale traficului aerian, a declarat, în cadrul şedinţei de miercuri a Executivului, premierul Emil Boc.

"Astăzi, în România, nu există niciun fel de problemă. Decolări şi aterizări în România, fără restricţii din perspectiva Ministerului Transporturilor", a precizat Boc.

Mai citiţi şi:

Al doilea nor de cenuşă vulcanică a intrat în România: zborurile nu se opresc!

Marin Anton: "Se poate zbura şi prin norul vulcanic. Nu vom da interdicţii!"

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dat asigurări că nu se va opri traficul aerian în România, precizând că în majoritatea zonelor din Europa se circulă deja.

"Ieri noapte, am avut câteva avione care au fost analizate pentru că au venit de la Amsterdam şi au raportat că au traversat o zonă de aproximativ 300 de metri ca şi grosime care părea că face parte din norul de cenuşă. Nu s-a constatat absolut nimic la inspecţia de azi noapte nici la motoare nici în altă parte. Cred că, în următoarea perioadă, cunoscându-se mai bine efectele pe care ar putea să le aibă asupra avioanelor aceste particule din norul respectiv, lucrurile vor fi mult mai bine gestionate", a explicat Berceanu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite