Echipa medicală din Polonia, recompensată pentru activitatea din spitalele COVID din România. Gestul lui Raed Arafat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat a adresat mulţumiri şi Guvernului polonez FOTO Inquam Photos / George Călin
Raed Arafat a adresat mulţumiri şi Guvernului polonez FOTO Inquam Photos / George Călin

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a mulţumit, miercuri, echipei medicale din Polonia care a asistat timp de două săptămâni colegii români din patru spitale COVID. În semn de apreciere pentru sprijinul acordat a fost înmânată Placheta de Onoare a DSU coordonatorului echipei medicale poloneze.

"Am ajuns la finalul misiunii colegilor din Polonia, care au asistat în ultimele două săptămâni colegii români din patru spitale - "Matei Balş", la Terapie Intensivă, şi Unităţile de primiri urgenţe de la "Sfântul Pantelimon", Bagdasar şi Floreasca. Tot feedback-ul pe care l-am avut de la colegii noştri a fost extraordinar, sprijinul acordat a fost unul de mare valoare şi modul în care au colaborat a fost unul care, cu siguranţă, va deschide calea unei colaborări în viitor pe acest domeniu şi întărirea modului de lucru împreună şi, de ce nu, participarea la misiuni comune în viitor", a afirmat şeful DSU, Raed Arafat, la Baza Aeriană 90, la plecarea echipei medicale din Polonia, conform Agerpres.

El a adresat mulţumiri Guvernului polonez şi echipei medicale care a fost în România, afirmând că vor fi întotdeauna bine veniţi pentru a colabora şi pe viitor.

"În numele colegilor cu care au lucrat, în numele pacienţilor pe care i-au asistat, în numele Guvernului, Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Afacerilor Interne vreau să adresez mulţumirile noastre Guvernului polonez şi colegilor care au fost aici şi întotdeauna vor fi bine veniţi pentru a colabora împreună în viitor", a transmis şeful DSU.

Conform Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Delegaţia poloneză a fost formată din 43 medici şi asistenţi, iar în semn de apreciere pentru sprijinul acordat, şeful DSU, dr. Raed Arafat a înmânat Placheta de Onoare a DSU coordonatorului echipei medicale poloneze. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite