E timpul să te implici! Tu pe cine vrei blogger pe adevarul.ro?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Propune-i pe oamenii în care ai încredere, pe cei care sunt relevanţi pentru tine
Propune-i pe oamenii în care ai încredere, pe cei care sunt relevanţi pentru tine

Adevărul lansează astăzi campania „Tu pe cine vrei blogger pe adevarul.ro?” prin care vă invită să spuneţi pe cine v-aţi dori să citiţi pe platforma de bloguri. Fie că ne propuneţi oameni celebri, persoane interesante, pe mentorii sau pe profesorii voştri, aşteptăm sugestiile şi argumentele voastre.

Dă-i o voce profesorului tău de geopolitică în chestiunea regionalizării, citeşte-l pe medicul tău care ţi-a salvat viaţa şi fă-i pe oamenii în care ai încredere să se ridice din rândul celor care locuiesc în România Tăcută. Şi noi ne dorim acest lucru.

Poate v-aţi săturat să-i vedeţi la TV, în permanenţă, pe aceiaşi oameni dezbătând subiecte din toate domeniile, indiferent de expertizele lor. Poate v-aţi întrebat unde sunt adevăraţii specialişti ai României. Poate chiar voi cunoaşteţi cel puţin trei persoane care, prin analiză, studii şi experienţa profesională, s-ar pricepe mai bine să identifice şi să ofere soluţii pentru marile zbateri ale României.

Campania vizează o Românie Tăcută, ţara în care oamenii de valoare fie pleacă, fie nu sunt băgaţi în seamă. Obiectivul nostru principal este să le dăm curaj acestor oameni să se implice şi să se facă auziţi.

Desfăşurarea campaniei

Începând de astăzi, campania se va desfăşura atât pe pagina de Facebook Adevărul, acolo unde veţi găsi sondaje cu propunerile voastre şi unde vă invităm să-i votaţi pe favoriţii voştri. De asemenea, pe Twitter, puteţi folosi hashtag-ul #vecindeblog pentru a intra în cercul celor care vor să se implice pe blogurile Adevarul.

Pe site-ul www.adevarul.ro vom publica zilnic poveştile experienţei actualilor bloggeri adevarul.ro şi vom afla direct de la ei cât de important este dialogul. Cele mai populare propuneri, cele mai interesante comentarii şi argumente pe care ni le trimiteţi vor fi centralizate şi publicate. Îi vom invita să scrie pe blog pe favoriţii voştri şi vă vom anunţa atât succesele, cât şi refuzurile din partea celor chemaţi să se alăture proiectului.

Timp de două săptămâni vă vom oferi interviuri, reacţii şi comentarii, ne vom imagina împreună ce ar fi scris personalităţile marcante ale României dacă ar fi avut blog, poveşti cu bloggeriţe celebre sau experienţele celor care ne-au ajutat ca nişte adevăraţi reporteri, deşi pe fişa postului lor stă scris critic de artă, medic sau antreprenor şi cinefil.

Haideţi să convingem împreună valorile din România Tăcută să iasă la suprafaţă şi să discute cu noi pe adevarul.ro.

Ne puteţi trimite propunerile voastre completând formularul de mai jos sau printr-un e-mail la adresa blogs@adevarul.ro, comentarii pe Facebook, Twitter sau în rubrica de comentarii de la acest articol.  

Loading...

Despre platforma de bloguri de pe www.adevarul.ro

Blogurile adevarul.ro înseamnă un proiect ambiţios prin care vrem să identificăm specialişti din domenii cât mai diverse, de la Politică şi Economie la Muzică şi Bucătărie, care, prin opiniile şi expertiza lor, să aducă un plus de valoare.

Nu de puţine ori, vocile curajoase stârnesc controverse, sunt blamate sau elogiate. Platforma de bloguri adevarul.ro şi-a asumat misiunea riscantă de a încuraja dialogul deschis între comunităţi, indiferent de divergenţele istorice dintre acestea.

Dincolo de personalităţile din viaţa publică din România, noi credem că cei mai interesanţi bloggeri sunt cei pe care încă nu-i cunoşti. Credem în puterea pe care o au mesajele de pe bloguri şi ştim că lumea ar fi mai frumoasă dacă oamenii s-ar confrunta cu condeiul în mână. Ştim că putem învăţa ceva de la oamenii de valoare din România, lecţii gratuite de geopolitică, astronomie sau politică. 

Cu peste 200 de bloggeri, platforma de pe adevarul.ro continuă să caute oameni de valoare, din toate domeniile, indiferent de orientările politice, religioase, sexuale sau de orice alt tip.

Chiar dacă ai uitat cum arată site-urile de ştiri din România, noi te vrem înapoi. Hai să facem primul pas. Citeşte-l pe adevarul.ro pe omul pe care-l respecţi, iar apoi hotărăşte dacă vrei să rămâi cu noi.

Tu pe cine vrei blogger pe www.adevarul.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite