Dr. Virgil Musta, despre ultimele date privind COVID-19: „Lucrurile arată rău în ţară“

Dr. Virgil Musta, despre ultimele date privind COVID-19: „Lucrurile arată rău în ţară“

Dr. Virgil Musta,, şeful secţiei de Infecţioase II de la Spitalul ”Victor babeş” din Timişoara

Şeful secţiei Boli Infecţioase II de la Spitalul ”Victor Babeş” din Timişoara, Virgil Musta, a făcut o serie de aprecieri după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate 1.454 de cazuri noi de infecţie cu coronavirus, un nou record pentru România.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Lucrurile arată rău în ţară şi la noi în Timişoara. Speram, la sfârşitul săptămânii trecute, ca lucrurile să se stabilizeze şi să trecem printr-o fază de platou a pandemiei apoi, încetul cu încetul, să scadă numărul de cazuri. Creşterea numărului de cazuri duce automat la creşterea cazurilor critice în Terapie Intensivă şi decese. Este o statistică care nu minte şi nu înşală, un procent din numărul de cazuri evoluează de critic şi decedează. Din păcate asistăm la o creştere a numărului de cazuri", a spus acesta pentru digi24.ro.
 
Privitor la numărul mare de cazuri apărute în Ilfov, de la 9 cazuri raportate ieri, la 70 de cazur, astăzi, medicul a spus că "sunt creşteri datorită faptului că apar focare".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările