Două fetiţe au fost ucise de o maşină scăpată de sub control, în Bucureşti. Şoferiţa, luată la bătaie de martori VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Adrian Dan
FOTO Facebook/Adrian Dan

Două fetiţe au fost lovite de o maşină, în cartierul Andronache din Bucureşti, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp şi a ricoşat pe trotuar. Revoltaţi, câţiva cetăţeni le-au atacat pe cele două persoane din autoturismul implicat în accident.

UPDATE 21:00 Claudiu Coste, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a declarat că se efectuează cercetări pentru a se stabili exact cauzele accidentului, dar că au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, iar automobilul părea că se deplasează cu viteză mare.

UPDATE 18:38 Şi cea de-a doua minoră lovită de maşină, o fată în vârstă de 14 ani, a murit.

Una dintre ele a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a decedat. Cealaltă fată, în stare gravă, cu hemoragie internă puternică şi cu politraumatisme, a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a intrat in stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul,

Ştirea iniţială:

Potrivit observatornews.ro, din primele informaţii, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza, moment în care maşina a ieşit de pe carosabil, a lovit un stâlp şi a ajuns pe trotuar, unde le-a lovit pe cele două minore.

Mai mulţi localnici s-au adunat la locul accidentului şi au început să facă scandal. Persoanele care se aflau în maşină au fost atacate de martori, imediat după producerea accidentului.

Cele două fetiţe au fost preluate de paramedici şi transportate la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu". Una dintre minore, în vârstă de şase ani, a murit la spital.

 „În jurul orei 15:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe strada Menţiunii.

Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Menţiunii ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp, iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât şi pasagerul au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, arată un comunicat de presă al Brigăzii Rutiere. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite