Doru Octavian Dumitru, în pană de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Octavian Dumitru
Doru Octavian Dumitru

Comediantul Doru Octavian Dumitru (foto) a fost nevoit să-şi anuleze miercuri cele două spectacole programate la Slobozia şi la Călăraşi, după ce organizatorii nu au reuşit să vândă decât 14 bilete. Preţul unui bilet la spectacolul lui Doru Octavian Dumitru a fost 40 de lei.

La Slobozia, pentru show-ul „Spume de râs" nu s-au vândut decât două din cele 500 de bilete scoase la vânzare. „Probabil că preţul piperat şi apropierea Sărbătorilor i-au făcut pe oameni să se gândească de două ori înainte de a cumpăra un bilet", a precizat Maria Melete, unul dintre organizatori.

Citiţi şi:

Doar două bilete vândute pentru spectacolul lui Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru nu a mai susţinut spectacolul

Oamenii spun că preţul biletului a fost cel care i-a ţinut departe de spectacol. „Mi-aş fi dorit să îl văd pe Doru Octavian Dumitru, dar nu cred că merita să dau atâţia bani pe un bilet, mai ales în prag de sărbători. Mai repede îl văd pe internet, unde pot să urmăresc mai multe show‑uri cu el. Data trecută, biletele nu au fost aşa de scumpe", a spus Bogdan Chiriac (31 ani).

Câteva ore mai târziu, Doru Octavian Dumitru ar fi trebuit să susţină un spectacol şi la Călăraşi însă nici aici localnicii nu s-au înghesuit să cumpere bilete. „Nu am vândut decât 12. Eu le-am spus de la bun început că preţul este piperat", a spus Liviu Anghel, directorul Teatrului „Aurel Elefterescu". La Călăraşi fuseseră puse în vânzare 240 de tichete. Cei care şi-au cumpărat bilete pentru spectacol şi-au recuperat banii de la organizatori. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite