Dorel Săndesc a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Săndesc FOTO Eduard Enea
Dorel Săndesc FOTO Eduard Enea

Premierul Dacian Cioloş l-a eliberat pe Dorel Săndesc, la cerere, din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Săndesc a declarat că a demisionat pentru a putea reveni în spital şi la Universitatea de Medicină din Timişoara, unde a fost ales prorector.

Potrivit unei decizii publicate miercuri în Monitorul Oficial, Dorel Săndesc a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, printr-o decizie a prim-ministrului, arată news.ro.

Săndesc a declarat că a demisionat pentru a se reveni în spital şi la Universitatea de Medicină din Timişoara.

„Am demisionat din funcţia de secretar de stat luni şi am aflat că deja s-a publicat în Monitorul Oficial. Am stat doi ani în minister, secretar de stat. Am învăţat că un profesionist care stă prea mult în administraţie se deprofesionalizează. Aşa că am plecat", a spus Săndesc.

El a menţionat că „a fost o alegere uşoară, între vocaţie şi administraţie”, precizând că va reveni la secţia de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, unde a fost ales prorector responsabil cu dezvoltarea academică.

Săndesc a fost numit în funcţia de secretar de stat în urmă cu doi ani, după ce Raed Arafat a devenit şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului de Interne.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite