DN1, la Mândra: O cisternă cu 30 tone de motorină s-a răsturnat peste un BMW (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O autocisternă ce transporta 30 tone de motorină s-a răsturnat, aseară, pe DN 1, în localitatea Mândra.

UPDATE, ora 19.10 Autocisterna plină cu motorină s-a răsturnat peste un autoturism marca BMW, parcat în faţa unei case. În urma accidentului maşina de lux a fost zdrobită de mastodont.

image

Pompierii din cadrul Detaşamentului Făgăraş, aflaţi la faţa locului, au izolat zona şi au decuplat bornele ambelor maşini. Pentru că recipientul de mare capacitate folosit la transportarea motorinei a fost fisurat, în prezent se lucrează la transferul acesteia într-o altă autocisternă.

image

Din fericire, nu există victime şi nici pericol de explozie. „Motorina nu este atât de inflamabilă precum benzina, astfel încât nu există pericol de explozie. Zona este în continuare izolată şi se lucrează la transferul motorinei într-o altă cisternă“, a declarat Mircea Costăchescu, sergent major ISU Braşov.

image

În continuare, traficul rutier din acea zonă este blocat, iar şoferii sunt sfătuiţi să să meragă pe ruta ocoloitoare, pe DJ 104A Perşani-Râuşor-Şinca-DN1.

image

Ora 18.00 Cisterna plină cu motorină s-a răsturnat pe Drumul Naţional 1. Din cauza incidentului traficul rutier în zonă este blocat.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Făgăraş.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite