DJ Vasile mixează maghiaromâneşte, sâmbătă, la Dianei Patru. La 4 ani de MaghiaRomânia

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă (10 august), la Dianei 4, Dj Vasile (ex-Şuie Paparude, Shukar Collective), veteran al muzicii electronice din România, va anima aniversarea a  4 ani de MaghiaRomânia. Iar pentru cine vrea să îşi alimenteze energia după dans, Dianei 4 are un meniu special, cu bucate şi băuturi fine, maghiaromâneşti.

DJ Vasile (Lucian Stan) mixează de la începutul anilor '90. De numele său se leagă unele dintre momentele emblematice ale muzicii electronice româneşti. Astfel, DJ Vasile a fost  membru fondator MATZE, Şuie Paparude, Natural Soft Killers (NSK) şi Shukar Collective.

image

Dj Vasile nu este la primul eveniment multicultural. A mixat la festivalul Muuuvi de la Lazarea/ Szárhegy şi la cel mai mare festival al Ardealului, Peninsula/Felsziget. La acesta din urma, in "duel" cu dj-ul maghiar Palotai Zsolt. La petrecerea dată în cinstea a 4 ani de MaghiaRomânia, DJ Vasile va mixa muzici româneşti, ungureşti şi internaţionale.

Iar pentru cine vrea să ne vadă înainte de sâmbătă, vorbind despre povestea MaghiaRomânia, sau vrea să admire castelele ardealului într-o expoziţie fotografică şi un documentar, îi aşteptăm vineri, tot în Dianei 4, de la ora 19. Bonusul de vineri: gulaş după o reţetă de familie!

image

Pentru mai multe detalii şi noutăţi vezi pagina de facebook a celor 4 ani de MaghiaRomânia la Dianei 4 şi pagina petrecerii cu DJ Vasile ;). 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite