Directorul Direcţiei Control şi Integritate din Ministerul Sănătăţii, confirmat cu COVID-19. Ministrul a făcut un nou test

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Sănătăţii e testat iar pentru COVID-19 FOTO Primăria Bucureşti
Ministrul Sănătăţii e testat iar pentru COVID-19 FOTO Primăria Bucureşti

Directorul Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgenţă Constanţa. Totodată, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19.

UPDATE Precizări suplimentare

Rezultatul testului pentru noul coronavirus este negativ, a anunţat sâmbătă, Nelu Tătaru. Testările se vor repeta, a mai spus acesta. În ceea ce îl priveşte pe şeful corpului de control al MS, acesta este in prezent asimptomatic şi se afla internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

„Ministerul Sănătăţii confirmă că directorului Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19.
Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgenţă Constanţa", a transmis Grupul de Comunicare Strategică (GGS).
 
În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi.
 
Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi  luate măsuri de dezinfecţie. „În această dimineata, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19”, a arătat GCS.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite