Loteria Vizelor pentru SUA va fi reluată miercuri. Înscrierile transmise anterior datei de 18 octombrie vor trebui retrimise

Loteria Vizelor pentru SUA va fi reluată miercuri. Înscrierile transmise anterior datei de 18 octombrie vor trebui retrimise

Din cauza unor probleme tehnice, Loteria Vizelor pentru SUA va fi reluată.

Din cauza unor probleme tehnice, perioada de înscriere la Loteria Vizelor 2019 va reîncepe. Toate înscrierile transmise înainte de 18 octombrie 2017 vor trebui retrimise pentru a fi luate în considerare, potrivit unui comunicat emis de Ambasada SUA la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Regretăm orice inconvenient adus participanţilor la programul Diversity Visa (Loteria Vizelor). Pentru a asigura corectitudinea şi pentru a proteja integritatea procedurii pentru toţi cei implicaţi, va trebui să reîncepem procesul de înscriere pentru acest an (DV-2019)“, a comunicat Ambasada SUA la Bucureşti

Noua perioadă de înregistrare electronică pentru DV-2019 va începe miercuri, 18 octombrie 2017, la ora 19:00 (ora României) şi se va încheia miercuri 22 noiembrie 2017, la ora 19:00 (ora României).

„Dacă v-aţi înscris înainte de miercuri, 18 octombrie 2017, acea înregistrare nu va fi luată în considerare şi va trebui să trimiteţi o nouă înregistrare în timpul noii perioade de înscriere. Vă puteţi înregistra din nou fără să fiţi descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate“, au mai precizat reprezentanţii instituţiei.

Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat către fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie 2017, la adresa de e-mail de la care s-a făcut înscrierea, cu îndrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunţ important.

Participanţii pot accesa noul formular de înscriere electronică (E-DV) pe pagina oficială E-DV, la adresa dvlottery.state.gov, pe perioada înscrierii. Instrucţiuni referitoare la programul DV sunt disponibile pe pagina Departamentului de Stat, la: https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Toate celelalte cerinţe de calificare rămân neschimbate.

Începând cu 15 mai 2018, participanţii la programul DV-2019 vor putea folosi noul număr unic de confirmare primit în urma înscrierii, pentru a verifica online, pe pagina Entrant Status Check (stadiul înregistrării) dvlottery.state.gov, dacă înregistrarea lor a fost selecţionată. Pagina Entrant Status Check va furniza celor selectionaţi informaţii despre solicitarea vizelor DV pentru ei înşişi şi familiile lor. Tot pe pagina Entrant Status Check, Departamentul de Stat va confirma data de programare la interviul de viză.

citeste totul despre: