Dezastrul din spitalele româneşti, surprins într-o poză. Asistentă nevoită să doarmă într-o cutie pentru că toate scaunele şi paturile sunt ocupate FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O asistentă epuizată se odihneşte pe o cutie de carton. FOTO: Facebook
O asistentă epuizată se odihneşte pe o cutie de carton. FOTO: Facebook

O asistentă a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon“ din Bucureşti a fost surprinsă odihnindu-se câteva minute într-o cutie, pentru că toate paturile şi scaunele din spital sunt ocupate.

„Epuizare…

O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgenţă «Sf. Pantelimon» se odihneşte preţ de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU.

Din păcate, toate paturile, scaunele şi mesele sunt ocupate de pacienţi în stare gravă.

Şi? Urgenţele continuă să vină!

Sperăm ca mesajul să ajungă la toţi cei care încă mai stau pe gânduri.

Vă rugăm: mergeţi la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19.

Imagine: Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon“ din Bucureşti”, este mesajul postat pe pagina oficială a Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook.

Spitalele din România sunt copleşite din cauza numărului mare de pacienţi Covid, dar şi a severităţii formelor de boală cu care ajung pacienţii la spital.

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta" din Bucureşti, medicul Beatrice Mahler, a afirmat că ”faţă de valul 3 am triplat consumul de oxigen” pentru pacienţii Covid. Potrivit medicului, situaţia extrem de dificilă este cauzată de faptul că sunt pacienţi cu forme extrem de severe care necesită debit mare de oxigen.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite