Decizia ministrului Sănătăţii după ce a văzut imaginile cu bătrânul căzut pe holul spitalului din Corabia care cerea ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu FOTO Mediafax
Vlad Voiculescu FOTO Mediafax

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, despre imaginile de la Spitalul din Corabia: Am trimis o echipă de control a DSP Olt să ancheteze ce s-a întâmplat; astfel de situaţii trebuie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a decis duminică seară trimiterea unei echipe de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orăşenesc din Corabia pentru a ancheta cazul unui pacient care a fost filmat stând pe jos şi cerând ajutor, anunţă Ministerul Sănătăţii.

„Am urmărit şi eu imaginile care au fost postate pe reţelele de socializare online de la Spitalul Orăşenesc din Corabia şi am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informaţiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situaţii să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Raportul realizat de echipa de control a DSP Olt va fi înaintat, în conformitate cu legislaţia în vigoare, Corpului de Control al ministrului Sănătăţii.

Imagini cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi postate pe Facebook, cea care le-a realizat susţinând că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia. În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite