De groaza noului coronavirus Poliţia Locală Sector 2 mută Relaţiile cu publicul în online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină alertă din cauza răspândirii COVID-19, Poliţia Locală Sector 2 îi informează pe bucureşteni că cererile, petiţiile şi sesizările vor fi transmise telefonic sau online.

„Pentru prevenirea/evitarea/limitarea îmbolnăvirii şi răspândirii noului coronavirus, precum şi pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, pe lângă celelalte măsuri adoptate la nivelul Poliţiei Locale Sector 2, apreciem ca necesară evitarea contactului apropiat cu persoane”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale din Sectorul 2, marţi. 

Aşadar, activităţile compartimentelor care au relaţii cu publicul (Relaţii Publice, Registratură, Dispecerat) se vor desfăşura cu precădere în mediul online, au mai transmis autorităţile. 

      

Imagine indisponibilă

Şi alte instituţii din Capitală iau măsuri de precauţie pentru evitarea riscului de răspândirii a infectării cu noul coronavirus. n Curtea de Apel Bucureşti a instituit restricţii şi măsuri care să prevină răspândirea coronavirusului şi care se vor aplica începând de marţi, 10 martie, transmite instanţa. 

Cele mai importante dintre măsuri, în afară de cele de igienă şi de menţinere a distanţei minime de cel puţin un metru şi jumătate, sunt cele care interzic accesul persoanelor care au călătorit în zone de risc şi care sunt supuse carantinei sau autoizolării. Atât justiţiabilii cât şi avocaţii trebuie să completeze, ca la vamă, o declaraţie pe propria răspundere în care să spună dacă au călătorit în zonele de risc, dacă au intrat în contact cu persoane suspecte şi dacă prezintă simptomatologia specifică bolii: febră, tuse, dificultăţi respiratorii, dureri musculare. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite