De frica tramvaielor, Mircea Lucescu şi-a luat Range Rover

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

După ce la începutul anului 2012, antrenorul Mircea Lucescu a fost implicat într-un accident cu un tramvai, pe un bulevard din Bucureşti, în urma căruia a necesitat spitalizare, "Il Luce" şi-a luat măsuri de precauţie.

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk şi-a achiziţionat un model nou de Range Rover, cu care se deplasează prin Bucureşti, dar pe care nu-l conduce chiar el, ci a apelat la un şofer personal. "Mastodontul" 4X4 al lui Lucescu are un preţ de catalog de 70.000 de euro. În momentul producerii accidentului cu tramvaiul, antrenorul conducea tot o maşină de teren, Kia Sorento.

Lucescu a fost implicat într-un accident rutier petrecut în Capitală. În timp ce vira la stânga, maşina condusă de el a fost lovită de un tramvai, apoi a ricoşat într-un alt automobil care circula regulamentar pe sens contrar. Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a unei cantităţi mari de lichid acumulată sub dren. Lucescu a fost vizitat la spital de patronul lui Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov.

"Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!", a spus Lucescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite