De ce a fost scoasă din grila de programe emisiunea lui Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din data de 17 mai, emisiunea Dan Diaconescu Direct nu va mai rula pe postul OTV. Motivul pentru care lichidatorul OTV a luat această decizie este strict financiar.

Amenzile primite de emisiunea realizată de Dan Diaconescu i-au adus sfârşitul, potrivit paginademedia.ro. În timpul care i-a mai rămas televiziunii OTV să emită, emisiunea Dan Diaconescu Direct va fi înlocuită cu o alta care să nu-i imite formatul.

Întrebat de reporterii paginademedia.ro cum s-a decis scoaterea emisiunii din grilă, Mihnea Dumitrache - reprezentanr Acsis Solv Ipurl, lichidatorul Ocram Televiziune - a explicat că aceasta trebuie scoasă sau redusă la limita legalităţii.

„Emisiunea DDD afectează societatea Ocram, care este în insolvență. Rolul insolvenței este de a satisface interesele creditorilor. Fără ca postul OTV să funcționeze, creditorii OTV nu-și mai pot recupera creanțele. Ori dacă această emisiune afectează postul OTV și societatea Ocram, trebuie scoasă într-un fel sau trebuie redusă la limita legalității",a spus Mihalache.

Mai mult, el a pus accent pe amenzile primite de emisiune. „Ori un post închis, un post fără licență cum poate să producă bani astfel încât să-și achite datoriile care vor fi la masa credală. Singurele sancțiuni, din câte am înțeles, s-au referit la activitatea din această emisiune".

Dan Diaconescu nu a fost consultat înainte de luarea decisiei, ci a fost pus în postura de a se gândi la un alt format.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite