Constatăm că stânga este apropiată de clasele mafiotice sau de cartelurile crimei organizate, sacrificând poporul pe altarul darwinismului social, adică supravieţuieşte cine poate, fie prin forţă, fie prin viclenie.

O astfel teorie abandonează pentru totdeauna etica clasică. Justiţia, organele sociale, care apărau dreptatea fraternizează pe ritmuri îndrăcite de manea cu cele mai josnice clanuri gangstereşti. Cum îşi poate explica astăzi liderii stângii oraşul martir Timişoara, care şi-a „amanetat” centrul istoric clanului infracţional Cârpaci?!

Oare poliţia, armata sau SRI nu ştiau de aceste jocuri mizerabile făcute de mafia locală?!  

Dar mafia coabitează bine nu numai cu stânga PSD-istă dar şi cu aşa zişii „aristocraţi” din PNL. O dovadă sunt dezvăluirile anilor din urmã, pe care Evenimentul Zilei le-a făcut privind desfrîul acestui cheltuitor de soi de la Iaşi, care este Mişu Vlasov, şeful Camerei de Comerţ, care a tocat la poker milioane de euro, fiind „subvenţionat” de clanurile Duduianu şi Caran.

În vreme ce profesorii nu au bani să-şi achite nici măcar un sfert din factura la întreţinere iar medicii să-şi cumpere cărţile de specialitate, nenea Mişu Vlasov arunca la jocurile de noroc, numai într-o seară, peste un milion de euro. S-a indignat oare cineva din stafful „aristocratic” al PNL de această meteahnă? N-aş zice. După cum liderii PSD şi PNL vor să fie uitate începuturile alianţei financiare PSD-PNL şi pivoţii în jurul cărora s-a cimentat această alianţă: Adrian Năstase şi Dinu Patriciu.

Dezvăluirile care vor urma în viitorul apropiat vor fi axate pe afaceri necurate şi aventuri sexuale înregistrate, care vor arăta sensul viitoarei campanii electorale: «Totul pentru gaşcă, nimic pentru popor!» Cine va fi mai viclean şi mai dur va câştiga acest război mizerabil inter-mafiotic. Încă din anii 1990, Virgil Măgureanu avertiza că dosarele securităţii conţin informaţii incendiare şi ar da peste cap întreaga clasă politică şi clientela lor intelectuală, din cauza înregistrărilor video cu aventuri exotice.

În stânga românească observăm o inversare periculoasă de darwinism social. Încă din secolul al XIX-lea, idealul stângii, inclusiv la marxişti, era să ofere omului umil, împilat, deseori batjocorit de o lege nedreaptă, ajutor şi sprijin din răsputeri. Astăzi, succesorii stângii româneşti, fac exact invers! Spoliază de la cei săraci şi dau la cei bogaţi, favorizează oligarhia gangsterească în defavoarea legii şi a oamenilor cinstiţi, cuminţi dar proşti în accepţia mafiei.