Dan Puric, declaraţii şocante de Înviere: Oculta a dat ordin. Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu „Jos Biserica, Jos Patriarhul!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Dan Puric a făcut o serie de afirmaţii şocante sâmbătă seară, în timpul unei emisiuni de la Realitatea Plus, referindu-se la o prespusă conspiraţie mondială împotriva românilor, prin care s-ar fi decis închiderea bisericilor.

Puric a făcut trimitere şi la incendiul de la Colectiv şi i-a caracterizat pe cei care au ieşit în stradă în toamna lui 2015 drept „haimanale“ care se pregăteau să dea jos Biserica şi Patriarhul.

„E clar că ordinul internaţionalist de la tovarăşii ăia albaştri globalişti… au zis: Taie-le, bă, şi credinţa! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă. Noi acuma suntem toţi arestaţi şi deportaţi în propria noastră ţară. Că aşa vrea Bruxelles-ul şi vor tovarăşii de dincolo. Ne-au băgat o botniţă. Este pentru prima dată când sfinţii emană microbi. Eu ştiam că parlamentarii sunt vectori de infecţie“, a spus Dan Puric, în emisiunea de la Realitatea Plus, cu puţin timp înaintea slujbei de Înviere.

Mai mult, referindu-se la reacţia Bisericii Ortodoxe Române privind impunerea de restricţii pe timpul stării de urgenţă, Dan Puric a atacat dur protestele de după incendiul de la Colectiv şi i-a jignit pe toţi cei care au ieşit în stradă  atunci. „Biserica a reacţionat foarte bine, foarte înţelept. Că-ţi lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniţi. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român“, a declarat Dan Puric.

Niciun moment, moderatorul emisiunii nu i-a atras atenţie privind derapajele exprimate.

Emisiunea poate fi urmărită integral mai jos. Declaraţiile pot fi ascultate începând cu minutul 10.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite