Daciana Sârbu: "Nu sunt de acord cu taxa fast food"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daciana Sârbu nu este de acord cu taxa fast food
Daciana Sârbu nu este de acord cu taxa fast food

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, a declarat că nu este de acord cu taxa fast food deoarece aceasta reprezintă „doar nişte bani în plus la bugetul statului”.

Daciana Sârbu a precizat că doreşte ca să se verifice, de fiecare dată, calitatea proselor. „Nu sunt de acord cu taxa fast food. Nu aşa se face educaţie nutriţională şi este evident că se doresc doar nişte bani în plus de la bugetul de stat. Este ca şi cum ai dori să reduci poluarea interzicându-le oamenilor să meargă cu maşinile”, a completat europarlamentarul PSD pentru ziare.com.

Întrebată ce părere are asupra produselor, Daciana Sârbu a adăugat: „Calitatea acestora trebuie să fie verificată şi sper ca prin etichetarea produselor să rezolvăm o mare parte din aceste probleme”.

Europarlamentarul PSD a adăugat că această etichetare a conţinului produselor este esenşială. „Trebuie să ştim ce anume mâncăm şi ce cantităţi trebuie să consumăm. Eu încerc să promovez ideea de educaţie nutriţională, mai ales în şcoli, astfel încât copiii să înţeleagă ce înseamnă să mânânci sănătos”, a punctat Daciana Sârbu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite