Curăţenie de primăvară în parcuri cu deţinuţi de la Penitenciarul Rahova

Curăţenie de
primăvară în parcuri cu deţinuţi de la Penitenciarul Rahova

Parcurile Capitalei vor fi igienizate cu ajutorul deţinuţilor

Peste 50 deţinuţi din Penitenciarul Bucureşti Rahova participă, de luni, la activităţi de ecologizare a mai multor parcuri, în baza unui parteneriat cu Primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Rahova, acţiunea constituie o modalitate practică în sensul implicării deţinuţilor în activităţi cu efecte benefice pentru comunitate, pentru penitenciar şi pentru fiecare persoană în parte.

Parteneriatul dintre cele două instituţii  s-a concretizat în perioada de iarnă în implicarea deţinuţilor din Penitenciarul Rahova în ample activităţi de deszăpezire în diferite zone ale capitalei, potrivit New.ro. 

„Considerăm că obiectivul reintegrării persoanelor în perioada postcondamnatorie poate deveni consistentă prin încurajarea comunicării şi diminuarea distanţei sociale dintre sistemul penitenciar şi comunitate, prin implicarea persoanelor din penitenciar în activităţi legate de viaţa membrilor societăţii“, precizează reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările