FOTO Cum poate economisi un român 60% din preţul biletelor la cele mai populare atracţii turistice din Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii români care vor să meargă în Dubai au posibilitatea de a vizita cele mai atractive obiective turistice la preţuri reduse, datorită unor noi facilităţi puse la punct de Departamentul de Comerţ şi Turism din Dubai.

Concret, Dubai Tourism a lansat o nouă modalitate de a-i ajuta pe vizitatori să se bucure de o gamă variată de atracţii, experienţe şi tururi în oraş prin intermediul unui card preplătit all-inclusive, Dubai Pass

În schimbul unor sume nu foarte mari, abonamentul le oferă turiştilor posibilitatea să viziteze cele mai importante obiective turistice din Dubai, între care Burj Khalifa, parcurile de distractii Dubai Parks and Resorts, IMG Worlds of Adventure, Parcul acvatic Wild Wadi, Ski Dubai, Desert Safari şi multe altele. 

Câţi români merg anual în Dubai

Un oraş al contrastelor, Dubaiul continuă să rămână ce mai popular dintre cele şapte care alcătuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai mulţi turişti români, fascinaţi de diversitatea pe care oraşul arab le-o oferă. Doar în 2017, peste 61.000 de români şi-au făcut vacanţele în metropola cu cele mai extravagante clădiri din lume. Şi nu e de mirare că Dubaiul continuă să-i atragă în continuare ca un magnet.

Aromele, mixul cultural, împletirea între vechi şi nou, deşertul, clădirile vechi şi clădirile noi parcă desprinse din viitor sunt doar câteva motive care fac din Dubai o adevărată atracţie turistică. Iar locuitorii Dubaiului ştiu să-i facă pe turişti să se simtă ca acasă în fascinanta metropolă. 

Obiective turistice Dubai

Soukul: De neratat pentru turişti este bazarul din Dubai, situat în partea veche a oraşului, unde se vând cantităţi impresionante de aur dar şi mirodenii şi ciocolata din lapte de cămilă, cu specific local, unde preţurile finale pot ajunge chiar şi la 60% din preţurile cerute iniţial. 

Burj Khalifa: Este cea mai înaltă clădire din lume, ce măsoară 829,8 metri, fiind construită în aproape cinci ani, mai exact în perioada 2004 - 2009 şi a costat nici mai mult nici mai puţin de 1,5 miliarde de dolari. Accesul în turn se face cu un lift care opreşte la etajul 124 şi de unde turiştii pot admira atât Dubaiul vechi cât şi Dubaiul nou. 

Dubai Frame: Rama din Dubai e constituită din două turnuri înalte de 150 de metri, unite la partea superioară printr-o punte de metal şi sticlă lungă de 93 de metri, iar la partea inferioară printr-un mezanin. Construcţia e îmbrăcată în oţel inoxidabil auriu şi oferă turiştilor două perspective: una asupra Dubaiului nou şi o alta asupra Dubaiului vechi. Costurile construcţiei nu au fost de neglijat nici în cazul Dubai Frame, o atracţie tot mai mare pentru cei care ajung în metropolă: 43 de milioane de dolari.

Dubai Parks and Resorts: Locul perfect pentru familii, care pot avea parte de experienţe de neuitat în parcul de aventuri. Asta pentru că Dubai Parks and Resorts este cel mai mare parc de aventuri din Dubai, având teme specifice Hollywodului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite