Cum o să te descurci toamna asta cu banii, în funcţie de zodie. Scorpionii trebuie să fie mai chibzuiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şansele cele mai mari în carieră le au cei născuţi în zodia Leului. Din punct de vedere financiar, cei mai norocoşi nativi rămân Berbecii. Click! îţi prezintă azi episodul 2 din marele horoscop al toamnei, descfifrat de astrologul Tina Rizea. Află cum stai cu banii şi cariera.

Berbec- 21.03 - 19.04

Şansele financiare sunt bune în întregul interval, numai că aveţi şi multe datorii. S-ar putea spune că sunteţi cei mai norocoşi nativi din punct de vedere economic, dacă situaţia nu ar fi atât de stresantă pentru cei mai mulţi.

Taur- 20.04 - 20.05


Norocoşi din aproape toate punctele de vedere, veţi cheltui până la ultimul bănuţ pe investiţii. Din noiembrie, vă luptaţi cu povara datoriilor. Există însă pericolul să nu luaţi cele mai înţelepte decizii profesionale.

Gemeni- 21.05 - 21.06

De la jumătatea lui septembrie, veţi fi mai puţin cheltuitori, chiar dacă nu veţi fi lipsiţi de fonduri. Din octombrie, câştigurile sunt în cădere liberă. Profesional, sunteţi conştienţi că munciţi din ce în ce mai mult.

Rac- 22.06 - 22.07

În septembrie şi octombrie, cheltuiţi şi banii pe care nu-i aveţi, dar măcar în noiembrie veţi reuşi să aveţi câştiguri importante. În ultima lună a toamnei, fiţi atent la datorii! Profesional, sunteţi tentat să vă schimbaţi serviciul.

Leu- 23.07 - 22.08

Nivelul câştigurilor va fi acceptabil. Din noiembrie, veţi fi tentat să faceţi mai multe investiţii decât vă puteţi permite. Profesional, trebuie să profitaţi de şansele care apar necontenit şi sunt foarte promiţătoare.

Fecioară- 23.08 - 22.09

Cea mai impresionantă lună, pentru dumneavoastră, din punctul de vedere al câştigurilor, este în septembrie. Cariera profesională vi se pare din ce în ce mai împovărătoare şi aproape că o consideraţi ca pe un fel de pedeapsă.

Citeşte despre celelalte şase zodii pe click.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite