CTP, despre pacienţii care nu cred că există COVID-19: Îţi vine să-i dai dracului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CTP

Gazetarul Cristian Tudor Poescu a declarat vineri, la Digi24, legat de românii care nu cred că există COVID-19 şi care, chiar când sunt bolnavi, cer externarea, că „îţi vine să-i dai dracului!“

„Îţi vine să-i dai dracului pe ăstia care cer externarea din spital. Păi, n-ai vrut tu să pleci, că te torturăm aici? Te scapă avocata poporului... La un moment dat îţi vine să-i dai dracului, să-ţi iei câmpii. Medicii nu au voie să facă asta, trebuie să strângă din dinţi, să-i trateze chiar şi pe indivizii care îi jignesc, care chiar îşi bat joc, cărora nu le pasă nici de ei nici de alţii“, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24, în contextul discuţiei despre pacienţii covid-19 care nu cred că virusul este real şi cer să fie externaţi.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 35.802 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 799 de noi îmbolnăviri din 18.986 de teste efectuate. Până în prezent, 823 de pacienţi cu test pozitiv au fost externaţi la cerere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite